Spor

Adana’da 19 Mayıs coşkusu

Adana’da 19 Mayıs coşkusu

Adana’da 19 Mayıs coşkusu Zeydan Karalar, “19 Mayıs’ın önemini yeni nesle daha derinden aktarmalıyız.” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve..
Umut dimdik ayakta

Umut dimdik ayakta

Umut dimdik ayakta Başkan Zeydan Karalar, Adana Demirspor-Karagümrük karşılaşmasını, merhum Samet Güdük’ün ailesi ile seyretti.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün (4 Mart 2024) oynanan Adana Demirspor-Karagümrükspor karşılaşmasını, görevi başındayken..
ÇÜ Gençlik Orkestrası 3. Oldu

ÇÜ Gençlik Orkestrası 3. Oldu

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarının Başarıları Devam Ediyor   Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Dubai Inclassica..

2. yarıda taraftarımızı sevindireceğiz BAL liginin ilk yarısını zorlu geçirdiklerini ifade eden Ceyhanspor Kulüp Başkanı Fahrettin Varlı, “Zorluklarla başladığımız grupta orta sıralarda yer aldık. İlk devrede belki taraftarımızı çok sevindiremedik..

CEYHANSPOR Bu kez sevindirdi.

CEYHANSPOR Bu kez sevindirdi Ceyhanspor saha ve seyircisi önünde ligin en alt sırasında yer alan Mersin Camspor’u 1-0 yenmeyi başardı. Bal Ligi 7.sırada yer alan Ceyhanspor Mersin temsilcisi Camspor’la karşı..