Siyaset

Başkan Aydar SMA hastasına maaşını bağışladı Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar SMA’lı (Spinal Muskuler Atrofi) Aslı için başlatılan programa katılarak destek verdi. 5 Yıldır SMA ile mücadele eden Aslı Aslan’ın..

Ekonominin faturası esnafa kesilmesin 𝐂𝐞𝐲𝐡𝐚𝐧 𝐁𝐚𝐤𝐤𝐚𝐥𝐥𝐚𝐫 𝐕𝐞 𝐁𝐚𝐲𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐎𝐝𝐚𝐬ı 𝐁𝐚𝐬̧𝐤𝐚𝐧ı Ahmet Tontu, Esnaf Kefalet Kooperatifleri üzerinden eskiden çekilen kredi faizlerinin yükseltilmesine tepki göstererek; “Kötü giden Ekonominin faturası esnafa kesilmesin” dedi...
203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR Orhan Sümer, “Bankaların vadesinde tahsil edemediği için icra takibine aldığı batık krediler ise 1,2 milyar lira daha artarak 26 Nisan itibariyle 203,4 milyar liraya kadar yükseldi...

Başkan Zeydan Karalar, “Daha köklü bir demokrasi ve daha aydınlık bir gelecek için mücadeleye devam edeceğiz.” YÜCEL, ENGİNYURT, PAYZIN VE ZEYREK PANELİST OLARAK KATILDI “Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet”..
Mutfakta yangın var!

Mutfakta yangın var!

Mutfakta yangın var! Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı Nisan ayı enflasyonunun mutfaktaki enflasyondan farklı olduğunu belirten Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, TÜİK, nerelerden fiyat araştırması yapıyorsa açıklasın, halkta..

Cumhur İttifakı Meclisi terk etti Ceyhan belediyesi mayıs ayı olan meclis toplantısı Cumhur İttifakı Meserlerinin yerlerini beğenmemesi nedeniyle toplantı yarıda kaldı. Mayıs ayı birinci oturumunda Ceyhan Belediye meclisi, meclis Başkan..