Kermeslerin geliri nereye gidiyor? Ülke genelinde özellikle okullarda başlayan ve devam eden kermeslerin gelirleri resmiyet kazanıp kazanmaması velilerin gündeminden düşmüyor. Özellikle ortaöğretim okullarında okulların yapmış olduğu kermesler, velilere külfet olmasının yanı sıra veliler elde edilen gelirlerin resmiyet kazanmamasından müzdarip… Okullarda gerçekleşen kermeslerde ürün satışı yapılıyor, sarılan ürünleri ise veliler getirmesine rağmen elde edilen gelirin okul..

Tarih : Okunma : 115 views Yorum Yap

Kermeslerin geliri nereye gidiyor?

Ülke genelinde özellikle okullarda başlayan ve devam eden kermeslerin gelirleri resmiyet kazanıp kazanmaması velilerin gündeminden düşmüyor.
Özellikle ortaöğretim okullarında okulların yapmış olduğu kermesler, velilere külfet olmasının yanı sıra veliler elde edilen gelirlerin resmiyet kazanmamasından müzdarip…
Okullarda gerçekleşen kermeslerde ürün satışı yapılıyor, sarılan ürünleri ise veliler getirmesine rağmen elde edilen gelirin okul aile birliklerine işlenmediğinden şikayet eden veliler; “Öğrencilerimiz bir anlama mecbur bırakılıyor. Her öğrenciye bir liste veriliyor ve bunları getireceksiniz deniliyor. Götürülen ürünler satışa sunulurken elde edilen gelirlerin ne kadarı resmiyet kazandığı bilinmiyor. Artık buna birilerinin dur demesi gerekir” belirterek yetkililerin konuya el atmasını beklediklerini söylüyorlar.

PAYLAŞ