Tivi01’DEN BAŞKANLARA ZİYARET Adana’nın yeni yüzü tivi01, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. Yaptığı programlar kadar yaptığı ziyaretlerle de adından sıkça söz ettiren Mavi Haber Yayıncılık Kuruluşu tivi01, bir yandan da Adana’da ziyaretlerini sürdürüyor. Adana’da yerel yönetimleri takip ederek programlarında yerel yöneticilere yer veren Adana’nın yerelde güçlü..

Tarih : Okunma : 1.417 views Yorum Yap

Tivi01’DEN BAŞKANLARA ZİYARET

Adana’nın yeni yüzü tivi01, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Yaptığı programlar kadar yaptığı ziyaretlerle de adından sıkça söz ettiren Mavi Haber Yayıncılık Kuruluşu tivi01, bir yandan da Adana’da ziyaretlerini sürdürüyor. Adana’da yerel yönetimleri takip ederek programlarında yerel yöneticilere yer veren Adana’nın yerelde güçlü medya kuruluşu tivi01, yerel yöneticileri ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmaları birinci ağızdan dinliyor.

KOCAİSPİR: YÜREĞİR’İN KURTULUŞU KENTSEL DÖNÜŞÜM

Mavi Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve tivi01 Genel Yayın Yönetmeni İzzet Aydemir, beraberindeki Tivi01 programcıları Hülya Cengiz ve Halit Önük ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Avukat Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret ettiler. Haftanın yalnızca bir buçuk günü makamında ziyaretçi kabul eden Kocaispir, geri kalan günlerde sahalarda olduğunu, yerel yöneticilerin sorumlu oldukları bölge halkıyla daha çok bir araya gelmesi gerektiğini söyledi. Kentsel dönüşüme büyük önem verdiğini ve Yüreğir’in kurtuluşunun kentsel dönüşümde olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, Yüreğirli gençler için de yeni projeleri olduğunu söyledi. Yeni yapılacak cafe kütüphane ile özellikle gençlerin kötü alışkanlıklara kaçmak yerine sağlıklı ve mutlu vakit geçirmelerine imkan sağlamayı planladıklarını söyleyerek, ücretsiz internet hizmetinden cep sinemaya kadar gelen herkesin kaliteli vakit geçirmeleri güzel bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Tivi01 ekininin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaispir, Adana’ya değer katan her oluşumun yanında olduklarını, tivi01’in güzel hizmetler sunacağına inandığını söyleyerek Tivi01’e başarılar diledi.

Tivi01’in diğer bir ziyareti de Merkez ilçe konumunda bulunan Seyhan İlçesinin Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a oldu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı iftar programında provokatörler tarafından saldırıya uğrayan Akif Akay’a geçmiş olsun dileklerini ileten tivi01 Genel Yayın Yönetmeni İzzet Aydemir, saldırıyı bir kez daha kınadıklarını söyledi.

AKAY: SEYHAN İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Her zaman olduğu gibi Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde düzenledikleri iftar programı ile halkla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Akay; “Doğru bildiğimiz hizmet yolundan taviz vermeden, hiçbir güç bizi yıldırmayacaktır. Yaşadığımız olay sonrası desteklerini esirgemeyen tüm Adanalılara sizin vasıtanızla bir kez daha teşekkür ediyorum. Seyhan’ın daha temiz daha yaşanabilir daha özüne sadık bir ilçe olarak kalması İçin çabamızı sürdüreceğiz. Bu bağlamda duyarlılığı ve ziyareti için Tivi01 ekibine teşekkür ediyor, yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

AYDEMİR: HERKESLE GÖRÜŞECEĞİZ

Ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Tivi01 Genel Yayın Yönetmeni İzzet Aydemir, “Tarafsızlık ilkesi doğrultusundan taviz vermeden siyasi görüş fark etmeksizin her siyasi partiyi, her kurumu, içerisinde Adana’nın menfaati olan her oluşum ile bir araya gelip, şehrin kalkınması ve gelişmesine katkı sunacak herkese kamaralarımızı eşit şekilde açık olduğunu her ortamda söyledik ve söylemeye devam ediyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ