Kentin Birleştirici gücü yine şaşırtmadı! Paylaşımları ve söylemleriyle Ceyhan kamuoyunda tepkilerin odağı olan Kent Konseyi Başkanı İslam Bünül ESOB seçimleri sonucunda paylaşımıyla ‘Birleştici’ yönünü bir kez daha ortaya koydu! AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı, Ceyhan Fırıncılar Odası Başkanı ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı İslam Bünül, ESOB seçimleri sonrası yaptığı paylaşımla tepkilerin odağı oldu. Gerçekleşen..

Tarih : Okunma : 2.142 views Yorum Yap

Kentin Birleştirici gücü yine şaşırtmadı!
Paylaşımları ve söylemleriyle Ceyhan kamuoyunda tepkilerin odağı olan Kent Konseyi Başkanı İslam Bünül ESOB seçimleri sonucunda paylaşımıyla ‘Birleştici’ yönünü bir kez daha ortaya koydu!
AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı, Ceyhan Fırıncılar Odası Başkanı ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı İslam Bünül, ESOB seçimleri sonrası yaptığı paylaşımla tepkilerin odağı oldu. Gerçekleşen seçimde Ceyhan’daki bazı oda başkanları Niyazi Göger bazıları da rakip Yalçın … destekledi. Aralarında AK Parti ve MHP’li kimlikleriyle de tanınan bu oda başkanları destekledikleri Yalçın Avcı’ya desteklerini seçim öncesi alenen açıkladılar.

KİM BU ÇİZGİSİNİ BOZAN?
Seçimde Göger’i destekleyen İslam Bünül, seçim sonrası yaptığı; ‘ Bugün, ayak oyunları yapanlar değil, çizgisini bozmayanlar kazandı.
Bugün, ilk virajda salvo yapanlar değil, ahde vefa gösterenler kazandı.
Bugün, kendi menfaatini ve istikbalini düşünenler değil, esnafı düşünenler kazandı.’ sözleriyle yine sivri dilini ve agresif yönünü ortaya koydu.

BU İLK DEĞİL
Daha önce telefonda bir fırıncı esnafa küfürler savuran, sosyal medyada bir mühendise hakaret eden Bünül’ün bu tutumuna Ceyhanlılar, ‘Siyasi görevi bir yana, Başında bulunduğu Kent Konseyinin birinci görevi ‘Birleştirici ‘ iken bu şekilde davranması bir başkana yakışmıyor’ diyerek tepki gösteriyor.
Öte yandan, ardı arkası kesilmeyen Ceyhan Kent Konseyi’nde istifaların nedeninin İslam Bünül’ün başına buyruk davranışları ve agresif tavırları olduğu ileri sürülüyor.

PAYLAŞ