BU NE TELAŞ NENNİOĞLU? Adana Sağlık-Sen kongreye giderken delege seçimi başvuruları başladı. Perşembe günü (Bugün) 08:00’da başlayıp cumartesi günü saat 17:00″da başvurulara sona erecek. Başvurunun ilk gününde eski başkan, şimdi başkan adayı olan Recep Kurum,  delege adayı olanların başvurularını Adana şubesine elden yapması gerekirken, Mevcut Başkan Bekir Nennioğlu’nun adaylar gelmeden liste yaptığını iddia etti. Başkan..

Tarih : Okunma : 1.819 views Yorum Yap

BU NE TELAŞ NENNİOĞLU?

Adana Sağlık-Sen kongreye giderken delege seçimi başvuruları başladı. Perşembe günü (Bugün) 08:00’da başlayıp cumartesi günü saat 17:00″da başvurulara sona erecek.
Başvurunun ilk gününde eski başkan, şimdi başkan adayı olan Recep Kurum,  delege adayı olanların başvurularını Adana şubesine elden yapması gerekirken, Mevcut Başkan Bekir Nennioğlu’nun adaylar gelmeden liste yaptığını iddia etti.
Başkan Kurum, başvuruların başladığı andan mesai bitimine kadar şube önünde beklerken kameralara an be an kayıt yaptırdı. Sabah saatlerinde kameraları gören Nennioğlu, önce ‘Ne gerek var, demokratik bir seçim yapıyoruz’ dese de kameraların gün boyu açık olmasına öğleden sonra aşağı inerek yanındakiler ile birlikte kameralara müdahele etmeye çalıştı. Kayıtta olan tivi01 kameralarına Nennioğlu ve beraberinde ki bir kaç kişi müdahele etmeye çalıştı.

KAMERALARDAN NEDEN RAHATSIZ?

Delege belirleme sürecini takip eden Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Durali Baki ve  Genel Başkan yardımcısı Mahmut Faruk Doğan yaşananlara şahitlik ederken, Baskan vekili Baki ve Nennioğlu aday olan Kurum ile tartışması dikkat çekti. Nennioğlu’nun gergin tavırları gözlemlenirken, kameranın kayıt almasına Nennioğlu’nun tepki göstermesine üyeler; “Madem şeffaf bir seçim olacak, kameraların kayıt almasından neden rahatsızlık duyulur?” diyerek tepki gösterdiler.

PAYLAŞ