Adana’nın gündemi tivi01’de

Adana’nın gündemi tivi01’de Adana merkezde yayın hayatını sürdüren tivi01 gerçekleştirdiği farklı programlarla Adana’nın gündemini belirlemeye devam ediyor. Farklı konu ve konuklarla Adana ve 15 ilçenin gündemini masaya yatıran tivi01’de Başkanların Gündemi, Günaydın Çukurova, Emek Saati, Sesli Mikrofon, Çukurova Gündem programlarından sonra ‘Basın Masası’ programıyla gazetecileri konuk etmeye başladı. Her hafta Çarşamba günleri yayınlanan Başkanların Gündemi..

Tarih : Okunma : 1.826 views Yorum Yap

Adana’nın gündemi tivi01’de
Adana merkezde yayın hayatını sürdüren tivi01 gerçekleştirdiği farklı programlarla Adana’nın gündemini belirlemeye devam ediyor.
Farklı konu ve konuklarla Adana ve 15 ilçenin gündemini masaya yatıran tivi01’de Başkanların Gündemi, Günaydın Çukurova, Emek Saati, Sesli Mikrofon, Çukurova Gündem programlarından sonra ‘Basın Masası’ programıyla gazetecileri konuk etmeye başladı.


Her hafta Çarşamba günleri yayınlanan Başkanların Gündemi programında bugüne kadar bir çok oda başkanını konuk eden programda, başkanlar yaptıkları çalışmaları, gördükleri eksikleri, karşılaştıkları sıkıntıları anlatırken, Adana ve Türkiye gündemi üzerine de fikirlerini izleyicilere aktarıyor.


BASIN MASASI İLK YAYININI YAPTI
Bu güne kadar yaptıkları gerçekleştirdiği programlarla izleyicisinden büyük beğeni alan tivi01’de, yeni başlayan Basın Masası Salı akşamı ilk yayını ile izleyicisi ile buluştu. Gazeteci Hülya Cengiz’in moderatörlüğünü yaptığı programın ilk konukları Gazeteci Özcan Aladağ, Metropol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tanır Uzelgeçici ve tivi01 Genel Yayın Koordinatörü İzzet Aydemir oldu. Havaalanı, belediye başkanlarının çalışmaları ve Adana gündeminin konuşulduğu program yaklaşık 2 saat sürdü ve izleyiciden büyük takdir topladı. Tivi01’de programların devam edileceği kaydedildi.

PAYLAŞ